Politie vindt pistool na tip

maandag 23 oktober 2017

Middelburg - Maandagmorgen heeft de politie in een woning aan de Maasstraat een pistool gevonden. De bewoner probeerde te vluchten, maar werd aangehouden.

De politie kreeg een melding dat in de woning vermoedelijk een pistool lag. Toen agenten bij het huis arriveerden, probeerde de bewoner onmiddellijk via aangrenzende tuinen het hazenpad te kiezen. De omgeving werd afgezet en agenten en een politiehond zochten naar de man. Hij werd in de bosjes van een van de tuinen aangetroffen en gearresteerd. De bewoner werd voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht en ingesloten.

Agenten vonden daarna in de woning een pistool. Het gaat vermoedelijk om een gas-alarm pistool, die nauwelijks tot niet van echt is te onderscheiden. Dit wapen werd voor verder onderzoek in beslag genomen.

De politie doet geregeld invallen als er een vermoeden is dat iemand een illegaal wapen heeft. Daarbij worden verdachten aangehouden en wapens en munitie in beslag genomen. Doel is criminelen uit te schakelen die verantwoordelijk zijn voor illegaal wapenbezit. Hebt u ook informatie over een illegaal wapen? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: wapen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ritthem | 112 alarmeringen Ritthem | Goedkoop Tanken in Ritthem | Supermarkten in Ritthem | Weerbericht Ritthem