Verdachten aangehouden voor handel softdrugs

zaterdag 14 oktober 2017

Middelburg - Afgelopen nacht zijn twee mannen in de Breeweg aangehouden op verdenking van het verhandelen van softdrugs. Beiden zijn in verzekering gesteld.

Surveillerende agenten zien omstreeks 00.45 uur op de Breeweg een voertuig ineens naast de stoep parkeren en daarbij rakelings langs een fietser gaat. Deze weet nog net op tijd uit te wijken. Vanwege dit vreemde rijgedrag krijgt de bestuurder een controle. Als deze het raampje opendraait om zijn rijbewijs te tonen, ontsnapt er direct een flinke hennepgeur. Dit wordt niet alleen veroorzaakt door de bijrijder die een joint rookt, maar ook door de 25 gripzakjes met hennep die in de auto gevonden worden. 

Beide mannen zijn vervolgens aangehouden op verdenking van handel in softdrugs. Ook hebben zij een flink geldbedrag bij zich en komen er nog een zak met lege gripzakjes, een mes en een digitale weegschaal uit de auto tevoorschijn. De 21-jarige verdachten zijn afkomstig uit Middelburg en Arnhem. Zij zijn voor verhoor overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg en in verzekering gesteld. Hun voertuig is voor nader onderzoek in beslag genomen. 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ritthem | 112 alarmeringen Ritthem | Goedkoop Tanken in Ritthem | Supermarkten in Ritthem | Weerbericht Ritthem