Getuigen gezocht van aanrijding Middelburg

woensdag 12 april 2017

Middelburg - We zoeken getuigen van een aanrijding die heeft plaatsgevonden op de Koningsbrug in Middelburg op dinsdag 11 april omstreeks 12.50 uur.

Een 28-jarige man fietste over de Koningsbrug toen een automobilist hem inhaalde en vervolgens de Houtkaai op reed. De 28-jarige man werd door de inhaalmanoeuvre van de automobilist tegen de trottoirband aangedrukt en kon nog net voorkomen dat hij viel. Zijn kleding en fiets raakten wel beschadigd door het voorval. Toen de fietser kenbaar maakte dat er wat was voorgevallen, keek de automobilist hem wel aan, maar reed vervolgens toch gewoon door de Houtkaai op. 

De fietser kon de volgende omschrijving van de auto en de bestuurder geven: de auto betrof een sedan-model Citroen in de kleur zwart. De bestuurder was een man van rond de 50 jaar met witte haren.

Mocht u iets hebben gezien van de aanrijding, of herkent u de auto in combinatie met de chauffeur, dan wordt u verzocht zich te melden bij de politie. Dat kan via het algemene nummer 0900-8844, of via What’s App (06 1220 7006).

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ritthem | 112 alarmeringen Ritthem | Goedkoop Tanken in Ritthem | Supermarkten in Ritthem | Weerbericht Ritthem