Verdachte van mishandeling op skatebaan aangehouden

zondag 21 mei 2017

Middelburg - Vrijdagmiddag werd op de skatebaan in de wijk Veerse Poort in Middelburg, aan de Grote Sternstraat, een 16-jarige jongen zwaar mishandeld. De politie zocht getuigen van dit misdrijf, omdat de dader nog niet bekend was. Op aanwijzingen van getuigen, die zich meldden naar aanleiding van die oproep, hebben agenten zaterdag aan het eind van de middag een verdachte kunnen aanhouden.

Het gaat om een 41-jarige man uit Middelburg. Hij is zaterdag rond 17.30 uur aangehouden in het centrum van Middelburg. De verdachte is overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar is van hem een verklaring opgenomen. De man zit nog vast en zal ook zondag nog gehoord worden door de politie.

Het slachtoffer van de mishandeling ligt nog in het ziekenhuis. Familieleden hebben zaterdag aangifte gedaan bij de politie. De 16-jarige jongen heeft breuken in zijn kaak en oogkas opgelopen tijdens de mishandeling. Ook heeft hij een hersenschudding. De aanleiding voor de mishandeling zou een ongeluk zijn geweest waarbij het slachtoffer en een kind ten val waren gekomen na een botsing op de skatebaan.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ritthem | 112 alarmeringen Ritthem | Goedkoop Tanken in Ritthem | Supermarkten in Ritthem | Weerbericht Ritthem