Beelden zakkenrollers in Opsporing Verzocht

dinsdag 25 april 2017

Middelburg - Dinsdagavond 25 april worden in het programma Opsporing Verzocht bewakingsbeelden getoond van een duo, die een vrouw voor duizenden euro’s dupeert.

Op donderdagmiddag 29 december jl. slaan twee zakkenrollers hun slag in de winkel van Rituals aan de Langeviele. Een vrouw en een man kijken de pincode af, stelen de bijbehorende bankpas en nemen een flinke bedrag op. Van die middag in het Rituals-filiaal zijn er bewakingsbeelden. Doordat hij de pincode had afgekeken, is het voor de man geen enkel probleem om de pas te gebruiken. Bij de dichtstbijzijnde Rabobank haalt hij in totaal een paar duizend euro uit verschillende geldautomaten. Hiervan zijn ook bewakingsbeelden.

De politie is op zoek naar de man en de vrouw die getoond worden op de camerabeelden. In de uitzending van Opsporing Verzocht worden deze getoond. De live uitzending is vanavond tussen 20.30 uur en 21.15 uur op NPO1. Op woensdag 26 april kunt u nog een herhaling van de uitzending bekijken op NPO2 rond 12.10 uur.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ritthem | 112 alarmeringen Ritthem | Goedkoop Tanken in Ritthem | Supermarkten in Ritthem | Weerbericht Ritthem